Mod de lucru

Cum lucrăm ? La ce vă puteți aștepta de la noi?

O serie de subiecte importante.

Solicitați imediat postul vacant sau înregistrați-vă în baza noastră de date

Ați văzut o funcție adecvată pe website-ul nostru? Atunci solicitați imediat. În cazul în care noi vă considerăm potrivit pentru munca respectivă, vă vom contacta pentru a începe procesul de selecție. Nu ați găsit nici o funcție corespunzătoare ? Atunci înregistrați-vă fără probleme în data noastră de baze. Noi vă vom contacta atunci când vom găsi un loc de muncă potrivit pentru dvs.

Procedura de selecție
Noi îndeplinim ceea ce promitem și ne așteptăm ca muncitorii noștri temporari să facă același lucru. Noi vom lua legătura cu dvs. pentru a discuta dorințele și așteptările fiecăruia dintre noi. Vom stabili împreună acorduri clare. Dvs. știți la ce vă așteptați de la noi și noi știm ce însemnați dvs. pentru noi.

Transport & locuință
În momentul în care am ajuns împreună la un acord comun, dvs. veți veni în Olanda. Noi vom aranja pentru dvs. un transfer de la aeroport la locul dvs. de cazare. Din ziua în care veți începe lucrul, noi vom aranja transportul la locul dvs. de muncă si inapoi. Transportul este gratuit.
Dvs. plătiți chirie pentru cazare numai pentru acele zile în care lucrați. Pentru weekend nu plătiți niciodată chirie. În locuința voastra, fiecare persoană are propriul dormitor privat. Managerul acestui parc este disponibil 24 de ore pe zi pentru eventuale probleme.

Asistență
Noi vă acordăm asistență în ceea ce privește aspectele administrative ale muncii și șederii dvs. în Olanda. Noi vă facilităm transportul la un supermarket din apropiere. Dacă este necesar vă vom însoți și în cazul vizitei dvs. la un doctor sau dentist.

24/7 disponibili
În caz de urgență suntem în orice moment accesibili, sunați la numărul 06 – de la departamentul de planificare. Dacă aveți nevoie de asistență medicală de urgență sunați imediat 112.